Sommarläger på Vinön!

Med ett extremt växlande väder och olika spännande naturmiljöer att träna i, blev årets sommarläger ett utmanade äventyr! Vi tränade bland annat pushing hands, form, applikationer och vapen. Vi övade på försvar mot olika attacker under stress och några av oss fick prova på försvar mot attack med riktig kniv. Förutom träning campade vi tillsammans, grillade och umgicks. En riktigt lyckad helg! Vi vill tacka alla som var med och gjorde årets sommarläger till ett minne för livet! Speciellt tack till alla som reste långt för att dela den här upplevelsen med oss. Vi ser redan fram emot nästa år.

/School of Empty Cup

Vinon15.1Vinon15.3 Vinon15.5 Vinon15.4 Vinon15.2Fler bilder fiins HÄR!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s