Ord fran Israel.

3 dagar av intensivt tränande är nu över. Vi har träffat fantastiska människor från Israels Wudang-familj som alla tog emot oss med öppna armar. De tog med oss till de lokala, traditionella restaurangerna, ni vet de där som turister aldrig hittar. Vi fick verkligen uppleva kulturen i Norra Israel. Tack allihopa. Ett extra stort tack till Shai Ravid for hans stora gästvänlighet, han gav oss både mat, boende och minnen for livet. Efter lägret blev Saar tilldelad instruktörsnivå 7, Master som innebär att han får ta folk igenom Bai Shi och lära ut Nei Gong. Karl blev tilldelad nivå 3, Basic Instructor. Vi är väldigt glada över skolans framgångar och väldigt tacksamma for denna fina resa! Fler bilder från lägret finner ni som vanligt på vår Facebooksida.

Summercamp

/School of Empty Cup

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s