Hugg och slag

… och sparkar, svep och kast. Tisdag och ännu en mycket rolig träning! Vi tränade framför allt mycket sparkar i dag vilket alla uppskattar. En hel del vapenträning också med spjut, sabel och svärd där vi utgick från en övning som vi sedan byggde på bit för bit. Koordination och flöde var centralt.

En fördel i kampsport är att det är svårt att göra fel utan att det märks. Ofta känns det rejält. Är det riktigt illa har vi en mycket kreativ lärare som ser till att vi förstår, vilket brukar innebära ytterligare blåmärken till samlingen och ett ödmjukare ego som bonus.

giota

Tack för fin träning allihop! /School of Empty Cup

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s