No time to rest.

I helgen så representerades Empty Cup av Saar tillsammans med Karl och Hanna på Paul Silfverstråles helgseminarium i Prag. Vi vill rikta ett stort tack till Petr Švarc och hans elever för deras generositet, och även ett stort tack till Paul för en fantastisk träningshelg!

På Tisdagskvällen var vi alla tillbaka på vår egna matta, ingen tid att vila! Sveptekniker, Gyrating Arms, Ting Jin var några av de kvalitéer som träningen erbjöd. Några i skolan tog även sina första steg i Sabelformen!

Kommande helg så väntar skolans egna helgseminarium här i Örebro! Vi får besök från olika delar av Sverige men även från Tyskland. Förutom träning så kommer vi även att ha vår årliga tradition. En minnesceremoni för mästare som har lämnat oss, en sammanfattning av året och en trevlig kväll med god mat och fint sällskap. Ses där!

12322577_1083550601663628_5221356349508430686_o

(Bild från Prag)

All the best!
/School of Empty Cup

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s