Fin träning i månskenet.

Idag började vi träningspasset med Nei Kung, på stockar, i Saars trädgård. Därefter fortsatte vi med sabelform, en form som återspeglar en tigers rörelse.  När mörkret föll lade vi vapnen åt sidan och fortsatte med att träna handformen i månskenet. Vi fördjupade oss i ställningar och hur man på bästa sätt organiserar kroppen för att behålla balansen i olika positioner. Träningen avslutades med rogivande Qi Gong. Möjligheterna att fördjupa sig inom vår stil är oändlig, det är det som gör det roligt, spännande och givande att träna!

856978_985895511465691_883900359557147155_o

/School of Empty Cup

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s