Åter i skymning.

På tisdagskvällen samlades vi åter i Saars trädgård, en trädgård som påminner mer om en ”Kung Fu-utegym” än något annat. Där finns allt! Du kan bla. träna Seven Star Step på halvt nergrävda däck, träna sparkar, Nine Palace Step och balanssinnet på 1 meter höga stockar. Det finns även en fyrarmad trädocka som testar utövarens uthållighet och sinnesro till fullo. När skymningen kom så gick vi vidare till att träna Pushing Hands, former och applikationer. En mycket rogivande träning som aktiverar sinnen som man annars inte är så van vid att använda. Det är bäst att passa på nu innan de ljusare tiderna kommer!

12525543_989024707819438_3377463455615586179_o

/School of Empty Cup

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s