Dans Sommarläger i Horsham.

Under den gångna helgen så var Saar och Karl i Horsham, England, på den årliga Wudang-träffen med Dan Docherty som instruktör. Även om det var ett stort fokus på svärdsform och svärdsapplikationer under de 3 dagar långa lägret så arbetade de även med många andra kvalitèer och principer. Över 35 utövare deltog under helgen och de fick träffa både äldre och nya vänner, bröder och systrar.

Ett extra stort tack till Peter Ballam och David för deras gästfrihet och öppna famnar. Dan Docherty var inspirerande som vanligt och bjöd på både nya upplevelser och tankeställare. ”Nugget of the camp”, Dan delade med sig av en applikation som inte har visats i stilen på 30 år. Vi är alla extremt tacksamma för hans livslånga arbete som vi får ta del av!

Nu väntar några timmars vila för Saar och Karl innan det är dags för tisdagens ordinarie träning.

Bilder och filmer från helgen hittar ni på vår facebooksida.

image

/School of Empty Cup

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s