Dag 3.

3:e dagen på sommarlägret spenderades vid en väldigt fin och unik plats, den kallas för Lillsjön. I sällskap av en forsande bäck, kvittrande fåglar och strålande sol tränade vi utomhus under hela dagen. Jag skulle vilja skriva ner allt vi gick igenom, men vi har arbetat med så mycket material så jag vet inte var jag ska börja… Man måste nog helt enkelt deltaga för att förstå hur bred skolans kunskap är! Det jag däremot kan berätta är att efter avslutad träning så hade vi en riktig myskväll! Bad, grillad mat och fantastiskt sällskap. Det blir inte mycket bättre än så här!

13327603_1030974506957791_8882550712257561458_n

/School of Empty Cup

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s