Händelserik vecka!

Även då skolan precis har haft sitt årliga sommarläger så finns det ingen tid för vila. Förra veckan kom en stor leverans på vapen och träningsredskap till skolan som testades flitigt vid träningstillfällena. Bland annat så fick vid vadderade svärd som fungerar utmärkt för fri sparring. Det small ganska högt på fågelsången!

Under helgen reste Saar till England för ett helgseminarium hemma hos sifu Dan Docherty, där de analyserade texterna från ”The Classics” och drog kopplingar med andra stilar och kulturer. Saar fick även ta del av tekniker som aldrig tidigare har delats, och nu finns de i skolans breda repertoar. Det lönar sig att vara aktiv.

/School of Empty Cup

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s