Träningshelg!

Förra veckan inleddes med applikationsövningar där fokus låg på att slå i olika riktningar: nedåt, uppåt, i sidled osv. Den avslutades med en träningshelg – ett uppskattat tillfälle som ger möjlighet att slipa på både form och applikationer. Vi hann med mycket! Bland annat gick vi igenom alla spjutkrafter, olika handapplikationer, hand- och vapenform, spjut- och sabelapplikationer. Extra kul var att både nya och gamla vänner kunde vara med och träna!

/ School of Empty Cup

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s